Overslaan en naar de inhoud gaan

Canal du Nivernais

Sluis 81 de Batardeau

De sluis van Batardeau met nummer 81 is een schutsluis in het Franse Canal du Nivernais. De sluis ligt in een kort omleidingskanaal naast de rivier de Yonne. De sluis De sluis ligt aan de kant van de vallei van de Yonne, en is de laatste sluis van het kanaal.

Sluis 79 Augy

De sluis van Augy met nummer 79 is een schutsluis in het Franse Canal du Nivernais. De sluis ligt in een kort omleidingskanaal naast de rivier de Yonne. De sluis De sluis ligt aan de kant van de vallei van de Yonne. 

Sluis 77 de Toussac

De sluis van Toussac met nummer 77 is een schutsluis in het Franse Canal du Nivernais. De sluis ligt aan de kant van de vallei van de Yonne. De sluis heeft maar aan één zijde palen staan om aan af te meren tijdens het schutten. Naast de kolk staat een gemetseld wachtershuisje.

Sluis 72 de Rivottes

De sluis van Rivottes met nummer 72 is een schutsluis in het Franse Canal du Nivernais. De sluis ligt aan de kant van de vallei van de Yonne. De sluis heeft maar aan één zijde palen staan om aan af te meren tijdens het schutten.

Sluis 71 Crevant

De sluis van Crevant was een schutsluis van de Canal du Nivernais. De sluis maakte het mogelijk om van het kanaal naar de rivier te schutten. De sluis is niet meer in gebruik, en is gedempt.